Osnovna djelatnost preduzeća je iznajmljivanje i servisiranje/čišćenje pokretnih eko wc-kabina.

VIGRAD Banja Luka – Dobro Došli

Kvalitetom servisa, opremljenošću i funkcionalnošću proizvoda pronalazimo najbolja rješenja za zaštitu čovjekovog zdravlja, očuvanja okoline i zaštitu prirodnih ljepota.

Preduzeće VIGRAD d.o.o. osnovano 2004. godine. Svoje poslovne aktivnosti obavlja na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Od 2008. godine preduzeće posluje prema standardima kvaliteta ISO 9001:2008.

Unaprijed zahvaljujemo na povjerenju i saradnji !
VIGRAD - iznajmljivanje pokretnih eko toaleta
Tuš-kabina POLY

Pokretna (mobilna) tuš kabina je namijenjena  za upotrebu na sportsko-rekreacionim površinama (sportska igrališta,golf igrališta, izletišta,…) kupalištima, plažama,kampovima. Namijenjena je za korištanje u toplijim godišnjim razdobljima, prije svega zbog zagrijavanja tekuće vode za koju korisnik mora osigurati priključak.

S mobilnim WC kabinama omogućavamo okolini prijatno rješenje, održavanje besprijekorne higijene WC kabina, neškodljivo odstranjivanje fekalija i njihovo odlaganje na uređaju za čišćenje. Za razgradnju fekalija u WC kabinama upotrebljavamo isključivo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva. Naša aktivnost je u skladu sa svim higijenskim standardima.

VIP prikolica

Mobilna sanitrana prikolica “DE LUXE” predstavlja napredak na području naše djelatnosti, a Ista je plod našeg višegodišnjeg napora i truda da se zadovolje one potrebe (pogotovo ondje gdje naše uobičajene ponude ne zadovoljavaju želje i zahtjeve kupaca / korisnika) koje pružaju veću udobnost i ugodan ambijent za korisnike.

Model sanitarne prikolice “DE LUXE” prvenstveno se nudi za priredbe od većeg značaja i manjim brojem gostiju (250 – 300 gostiju), a primjenjiv je za otvorene i zatvorene lokacije. Najčešće se koristi za potrebe sanitarnih opremanja svadbenih svečanosti, otvorenja poslovnih objekata, e-vente, poslovne susrete te manja sportska i kulturno – zabavna događanja.
VIGRAD - iznajmljivanje pokretnih eko toaleta
Iznajmljivanje eko toaleta

Iznajmljivanje toaleta

Osnovna djelatnost preduzeća je iznajmljivanje i servisiranje/čišćenje pokretnih eko wc-kabina…

Mobilne ograde i barijere

Mobilne ograde i barijere

Iznajmljivanje barijera ,prevoz i radna snaga, čime omogućavamo jednostavno i pouzdano korištenje…

Kontejneri

KontejneriKontejneri namjenjeni za korištenje na lokacijama gdje nema izgrađenih »čvrstih« sanitarnih i tuš objekata…

VIP prikolice

VIP prikoliceEkskluzivne (VIP) sanitarne prikolice, namijenjene organizaciji značajnih priredbi …