Preduzeće VIGRAD d.o.o.

je osnovano 2004. godine u Banjaluci i upisano u Sudski registar pod brojem 1-13336-00.

U Poreskoj Upravi smo registrovani pod brojem 4401713390002, u UIO pod brojem 401713390002, a MB preduzeća je 1976109.

Osnovna djelatnost preduzeća je iznajmljivanje i servisiranje/čišćenje pokretnih ( mobilnih ) eko wc-kabina. Od marta 2008. godine posjedujemo Sertifikat Standarda Kvaliteta  ISO 9001:2010 kojeg koristimo u svom svakodnevnom poslovanju te ga poboljšavamo u cilju što boljeg i kvalitetnijeg  obavljanja svojih djelatnosti. Jedino smo preduzeće u BiH koje posjeduje Sertifikat ISO 9001:2008 u ovoj djelatnosti.

U 2010. godini došlo je do proširivanja djelatnosti na nove uslužne proizvode o kojima više možete vidjeti na našoj web stranici.

Na tržištu BiH ostali smo zapamćeni kao preduzeće koja je najozbiljnije i najprofesionalnije započelo sa pružanjem usluge sanitarnih rješenja i ispunjavanjem higijenskih uslova za potrebe svih vrsta javnih priredbi, kulturno-umjetničkih skupova, crkvenih svečanosti, sportskih događanja, vojnih vježbi, plaža, gradilišta i ostalih javnih okupljanja gdje komunalna infrastruktura nije osigurana.

Za obavljanje navedene djelatnosti koristimo višegodišnje znanje i iskustvo u radu sa mobilnim eko toaletima, pri čemu koristimo specijalna servisna vozila, profesionalno osposobljene radnike te biološki razgradiva sredstva.
U narednom periodu preduzeće VIGRAD d.o.o. će i dalje razvijati svoje poslovne proizvode u smjeru podizanja kvaliteta , širenja djelatnosti i kvalitetnijeg pokrivanja što veće teritorije BiH, gdje je u planu pored Banjaluke i Sarajeva otvaranje skladišta i poslovijh jedinica u Doboju, Tuzli i Bijeljini.

VIGRAD d.o.o. je savremeno, ambiciozno i profesionalno orijentisano preduzeće koje želi da posluje po najsavremenijim poslovnim, ekološkim i drugim standardima u želji da zadobije vaše povjerenje.

Unaprijed zahvaljujemo na povjerenju i saradnji !

VIGRAD d.o.o. je 

savremeno ambiciozno profesionalno predzuće!