Mobilni ekološki toaleti

VIGRAD Reference
Spoljne dimenzije Težina Kapacitet spremnika
125 x 125 x 240 cm
105 kilograma
265 litara

Jedna WC kabina se na gradilištu koristi za da 10-15 radnika u radnom vremenu od 8-10 sati rada dnevno.U takvom odnosu se servisira ( čisti ) jednom sedmično. Ukoliko na gradilištu ima više radnika ili se radi duže, higijensko stanje se postiže sa na način da se wc-kabina čisti više puta sedmično ili se instalira više wc-kabina. Jedan servis obuhvata:
– pražnjenje fekalija iz spremnika,
– detaljno pranje kabine,
– sipanje čiste vode i sredstva za neutralisanje neugodnih mirisa u spremnik
– novi toaletni papir,
– odvoz  fekalija u separatore.

Prednost korištenja ovakvih WC-kabina na gradilištima se u praksi pokazala a u odnosu na postojeće načine, u više segmenata:
–  jednostavna za korištenje i prenošenje sa jednog na drugi dio gradilišta,
–  pruža potreban i dostojan čovjeka nivo WC usluge,
–  služi ispunjavanju sanitarnih uslova na gradilištu,
–  i što je najvažnije pokazuje svoju i ekonomsku isplativost u odnosu na bolju produktivnost radnika ,odnosno njihovu manju odsutnost sa gradilišta zbog potrebe      za WC uslugom, čime se kvalitetno rješava jedan od važnijih faktora realizacije završetka gradnje u planiranom ( odobrenom ) roku.

U želji da sarađujemo mi nudimo i besplatnu upotrebu na jednom vašem gradilištu kojeg Vi odredite u trajanju od 7-14 dana. U ovom periodu možete provjeriti da li ova WC kabina ima ili nema prednosti a mi se  nadamo da će te se i vi uvjeriti u naše navode i da ćemo ubuduće sarađivati.    

VIGRAD - iznajmljivanje EKO toaleta

Mobilni eko toaleti