Iznajmljivanje VIP Prikolica

Mobilna sanitrana prikolica “NEW YORK” predstavlja napredak na području naše djelatnosti, a Ista je plod našeg višegodišnjeg napora i truda da se zadovolje one potrebe (pogotovo ondje gdje naše uobičajene ponude ne zadovoljavaju želje i zahtjeve kupaca / korisnika) koje pružaju veću udobnost i ugodan ambijent za korisnike. Ovaj model sanitarne prikolice je proizvod, koji je zasnovan na podlozi testiranih standarda i brižnog razvoja, a istovremeno je odgovor na sve veću svjest i potrebu kupaca za većom kvalitetom uobičajenih usluga. Standardne usluge i uobičajene ponude, u ovom slučaju, za nas su prošlost. Model sanitarne prikolice “NEW YORK” prvenstveno se nudi za priredbe od većeg značaja i manjim brojem gostiju (250 – 300 gostiju), a primjenjiv je za otvorene i zatvorene lokacije. Najčešće se koristi za potrebe sanitarnih opremanja svadbenih svečanosti, otvorenja poslovnih objekata, e-vente, poslovne susrete te manja sportska i kulturno – zabavna događanja. Ovu vrstu luksuznih pokretnih wc-a, tj. VIP sanitarnih prikolica izrađenih u skladu s Evropskim i svjetskim standardima predstavljamo sa dva osnovna modela: NEW YORK i MILLENIUM.

Model NEW YORK

NAMJENA

Model sanitarne prikolice “NEW YORK” prvenstveno se nudi za priredbe od većeg značaja s manjim brojem zvanica ( 250 – 300 gostiju ), a primjenjiv je za otvorene i zatvorene lokacije. Najčešće se koristi za sanitarna opremanja svadbenih svečanosti, otvorenja poslovnih objekata, evente, poslovne susrete te manja sportska i kulturna  događanja.

KARAKTERISTIKE

Ženski dio sanitarije opremljen je sa tri WC školjke i dva umivaonika s ogledalom, a muški sa jednom WC školjkom, tri pisoara i jednim umivaonikom s ogledalom.

DužinaŠirinaVisina
4.30 m ( uključujući transportni okvir – 5.50m )2.35 m3.10 m
Iznajmljivanje VIP Prikolica

UNUTRAŠNJOST SANITARNE PRIKOLICE

Samom uslugom iznajmljivanja “VIP” ekskluzivnih sanitarnih prikolica uključen je: zakup, dostava, postavljanje, promptno održavanje s dežurnim čistačem (snabdijevanje toaletnim papirom, ručnicima za ruke, tečnim sapunom, briga za čistoću i higijensko stanje prikolice), odvoz, te nakon završetka zakupa deponovanje fekalnih i otpadnih voda na zakonom propisana mjesta. Važan korak kojeg morate učiniti je, da nas blagovremeno obavjestite o detaljima manifestacije, tj. da nas informišete o karakteru,odnosno tipu eventa te konačnom broju gostiju. Na osnovu navedenih podataka, proračuna i vaših potreba, ponudit ćemo Vam najprihvatljiviju i najpristupačniju vrstu usluge.  Nakon razmatranja i prihvaćanja ponude, slijedi rezervacija usluge, preciziranje datuma, te vrijeme dolaska opreme i tehnike.

VIP prikolice

Model MILLENNIUM

NAMJENA

Sanitarna prikolica “MILLENNIUM” modernog dizajna i futuritičkog izgleda, prvenstveno se koristi za događaje s manjim brojem zvanica( 300 – 350 gostiju ), a primjenjiva je za otvorene i zatvorene lokacije. Najčešće se koristi za sanitarna opremanja svadbenih svečanosti, otvorenja poslovnih objekata, evente, poslovne susrete, koncerte, filmske festivale te manja sportska, kulturna i muzička događanja.

KARAKTERISTIKE
Ženski dio sanitarije opremljen je sa tri WC školjke i dva umivaonika s ogledalom, a muški sa jednom WC školjkom, tri pisoara i jednim umivaonikom s ogledalom.

DužinaŠirinaVisina
5.60 m ( uključujući transportni okvir – 6.90 m ) 2.30 m3.20 m