Kabina za tuširanje - POLY

Spoljne dimenzije Težina Kapacitet spremnika
125 x 125 x 240 cm
105 kilograma
265 litara

Pokretna (mobilna) tuš kabina je namijenjena  za upotrebu na sportsko-rekreacionim površinama (sportska igrališta,golf igrališta, izletišta,…) kupalištima, plažama,kampovima. Namijenjena je za korištanje u toplijim godišnjim razdobljima, prije svega zbog zagrijavanja tekuće vode za koju korisnik mora osigurati priključak.
Krov WC kabine propušta svjetlost što omogućava normalnu upotrebu WC kabine noću, ukoliko je ista postavljena na mjesto  pod električnom rasvjetom.

S mobilnim WC kabinama omogućavamo okolini prijatno rješenje, održavanje besprijekorne higijene WC kabina, neškodljivo odstranjivanje fekalija i njihovo odlaganje na uređaju za čišćenje. Za razgradnju fekalija u WC kabinama upotrebljavamo isključivo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva. Naša aktivnost je u skladu sa svim higijenskim standardima.

Cjelovit sistem iznajmljivanja i servisiranja WC kabina, koga je VIGRAD-BL prenio iz Njemačke,Slovenije i Hrvatske, danas je na tržištu odlično organizovan i dobro primljen. S mobilnim WC kabinama omogućava okolini prijatno rješenje, održavanje besprijekorne higijene WC kabina, okolini neškodljivo odstranjivanje fekalija i njihovo odlaganje na uređaju za čišćenje. Za razgradnju fekalija u WC kabinama upotrebljavamo isključivo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva. Naša aktivnost je u skladu sa svim higijenskim standardima.

Preduzeće trenutno raspolaže sa četiri vlastita specijalna vozila za prevoz i servisiranje mobilnih WC kabina te sa više prikolica za transport. Stručno osposobljeno osoblje na terenu svaki dan pruža  kvalitetnu uslugu. Mobilne WC kabine se pojavljaju na raznim sportskim priredbama , rekreativnim površinama (nogometna igrališta, golf igrališta, …), sajmovima, vjerskim svečanostima, muzičkim koncertima , raznim priredbama, slavljima, proslavama …

Tuš kabina POLY