Iznajmljivanje kontejnera…

VIGRAD kontejneri

Najam stambeno – poslovnih i sanitarnih kontejnera »VIGRAD« pravo je rješenje za korisnike koji zahtjevaju visoki kvalitet izrade i ekonomičnost, a primjenjiv je i prihvatljiv za situacije gdje gradnja zidanih objekata nije dozvoljena.

Montaža kontejnerskih jedinica moguća je spajanjem i etažiranjem. Upotreba kontejnera prije svega je podesna za kancelarije, poslovne prostore, stambene objekte, garderobe, spavaonice, terenske restorane, prodajna mjesta i sl.

Prvoklasni materijali i precizno izrađeni završni radovi enterijera i eksterijera, glavne su karakteristike naših kontejnera.

Iznajmljivanje kontejnera…

Zakup poslovno-kancelarijskih kontejnera i opreme pravo je rješenje za korisnike koji zahtjevaju visok kvalitet usluge i ekonomičnosti, a isti je primjenjiv i prihvatljiv za situacije gdje izgradnja zidanih objekata nije dopuštena.
Montaža kontejnerskih jedinica moguća je spajanjem i etažiranjem, a njihova upotreba pogodna je prije svega za kancelarije, poslovne prostore, stambene objekte, garderobe, spavaonice, trpezarije, prodajna mjesta i sl. Prvoklasni materijali i precizno izrađeni završni radovi enterijera i eksterijera glavne su karakteristike i odlike naših kontejnera.

VIGRAD - iznajmljivanje pokretnih eko toaleta

Sanitarni kontejner

VIGRAD kontejner

Kancelarijski kontejner

VIGRAD kontejner

Skladišni kontejner