WC kabina za svečanosti ...

Pokretnu WC kabinu nije potrebno spajati na kanalizacioni i vodovodni sistem.Mjesto postavljanja mora biti ravno i dostupno za servisna vozila.
EKO WC kabina ima ugrađen spremnik za fekalije, kojeg prije upotrebe opremimo dezinfekcionim sredstvom za neutralisanje neugodnih mirisa i sprečavanje razvoja bakterija, a praznimo ga specijalnim vozilom za servisiranje pokretnih WC kabina.Krov WC kabine propušta svjetlost što omogućava normalnu upotrebu WC kabine noću, ukoliko je ista postavljena na mjesto  pod električnom rasvjetom.


 


Dimenzije:

Spoljne dimenzije
125 x 125 x 240 cm
Težina :
105 kilograma
Kapacitet spremnika:
265 litara

S mobilnim WC kabinama omogućavamo okolini prijatno rješenje, održavanje besprijekorne higijene WC kabina, neškodljivo odstranjivanje fekalija i njihovo odlaganje na uređaju za čišćenje. Za razgradnju fekalija u WC kabinama upotrebljavamo isključivo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva. Naša aktivnost je u skladu sa svim higijenskim standardima.


On-line narudžba --->

Cjelovit sistem iznajmljivanja i servisiranja WC kabina, koga je VIGRAD-BL prenio iz Njemačke,Slovenije i Hrvatske, danas je na tržištu odlično organizovan i dobro primljen. S mobilnim WC kabinama omogućava okolini prijatno rješenje, održavanje besprijekorne higijene WC kabina, okolini neškodljivo odstranjivanje fekalija i njihovo odlaganje na uređaju za čišćenje. Za razgradnju fekalija u WC kabinama upotrebljavamo isključivo ekološki prihvatljiva hemijska sredstva. Naša aktivnost je u skladu sa svim higijenskim standardima.

  Preduzeće trenutno raspolaže sa četiri vlastita specijalna vozila za prevoz i servisiranje mobilnih WC kabina te sa više prikolica za transport. Stručno osposobljeno osoblje na terenu svaki dan pruža  kvalitetnu uslugu. Mobilne WC kabine se pojavljaju na raznim sportskim priredbama , rekreativnim površinama (nogometna igrališta, golf igrališta, ...), sajmovima, vjerskim svečanostima, muzičkim koncertima , raznim priredbama, slavljima, proslavama ...